tiistai 24. kesäkuuta 2014

Midnight pitch fest


DREAMFACTORY @ MIDNIGHT PITCH FEST
 (12-13.06.2014)
 
Terveiset sateisesta ja kylmästä Oulusta!
 
Midnight pitch fest on startup yrityksille suunnattu tapahtuma, jossa startup-yritykset hakevat rahoitusta sijoittajilta. Tämän lisäksi tapahtumassa oli alalla toimivia monia nimekkäitä luennoitsijoita ja mielenkiintoisia paneelikeskusteluita. Tilaisuudessa oli mahdollisuus nähdä suomen kärkipään startup yrityksiä ja ennen kaikkea tapahtuma loi oivan mahdollisuuden verkostoitua alan toimijoiden kanssa. Lisäksi tapahtumassa tapasi vanhoja ja uusia tuttavuuksia, jotka jakavat samanhenkisen ajattelumallin yrittämisestä. Sisällöllisesti tapahtuma tarjosi erittäin mielenkiintoisia luentoja ja startup yrityksiä, kyseisistä esityksistä haluaisin nostaa omat henkilökohtaiset mieleenpainuvat hetket myös tänne esiin.
 


Launch that Napkin – Neil Fenton

Neil Fenton on yrittäjä ja tutkija jolla on laaja osaaminen ohjelmiston ja tiedonhallinnan saralla. Tässä on muutamia Neil Fentonin uran kohokohtia: (Current Chairman and Founder at 10Duke, Chairman at MASHER, Past Non-Executive Director at Hakia, Chief Executive at Capacity Networks Inc., Chief Operating Officer at Banyan SA).

Luento käsitteli yrittäjyyden aloittamista ja sen vaikeuksia ja antoi oivia malleja miten ja millä tavoin saat aloittavan yrityksen menestymään. Kaikkea tietoa Neil nyt ei luonnollisesti pystynyt jakamaan vaan painotti, että yrittäjällä on oltava palavaa halua menestyä ja valmiutta tehdä uhrauksia menestymisen eteen. Neil kuitenkin antoi pienen osviitan omasta salaisesta reseptistään.

 

”Secret sauce"


 • Don't do too many things
 • Don't be the kid whit tummyache in the candy store
 • Do one thing very good
 • Don’t use lack of funding as a crutch
 • Stay focused, but respond to opportunity
 • Business plans will change
 • WISHFUL THINKING IS NOT A STRATEGY!


Biohacking Entrepreneur’s day by -Teemu Arina


Teemu Arinan luento oli erittäin mielenkiintoinen ja silmiä avaava esitys siitä miten pienet arkipäivän asiat voivat vaikuttaa yksilön elämään ja energiatasoon. Esityksessä käsiteltiin niin digestio:ta kuin metaboliaa kuin myös liikunnan tärkeyttä työ jaksamisen suhteen. Lisää näistä aiheista löydät Teemu Arinan slideshere sivustolta (http://www.slideshare.net/infe) tai hänen omalta netti sivultaan (http://tarina.me/).


 
 

 

Scaling B2B Companies with Venture Capital by -Stuart Chapman


Nimi kertoo jo kaiken, Lontoosta kotoisin oleva DJF Espritin toimitusjohtaja Stuart Chapman, DJF Esprit on maailman suurimpia pääomasijoittajia yli miljardin arvoisen rahastonsa ansiosta. show’ta ei voinut kuin kuunnella ilolla, harvoin pääsee näin maailmanluokan kaveria kuuntelemaan Suomessa. Luonnollisesti on mahdotonta jakaa koko show’ta teidän kanssanne, mutta tässä kiteytettynä Champmanin mietteitä.
 
 • Money is not the answer to scale, it is fuel
 • You must have the answers: to who and why people will buy your product
 •   
Thereafter follow Stuarts five rules for success;
   
   
 • Hire the best people you can afford and don’t stop!
 • Learn fast- Network, partners, influencers,
  channel and customers love them all
 • Your car has six gears, use all of them, sometimes reverse is the best option- BE LUCKY!
Pitching kisan voittajat !


Games & Entertainment: Keemotion

Keemotion tarjoaa teknologiaa joka tuo urheilutapahtumia heti ja helposti sinun käytettäväksi. Se luo helpon saatavuuden materiaaliin, jota haluat analysoida tai vaikka jakaa sosiaalisessa mediassa.
Lisää tietoa löydät heistä heidän www-sivuillaan: (http://www.keemotion.com/).


 B2C: PintPlease

 Pint Please on ilmainen mobiilisovellus laatuoluiden ystäville. Se on helpoin tapa seurata suosikkioluita ja saada suosituksia oman makusi mukaan. Voit jakaa parhaat oluet ja pubit ystävien ja muiden oluen juojien kanssa asuinalueellasi.


 Hardware: Kyynel Oy

Kyynel Oy on keskittynyt kehittyneiden korkeataajuus (HF) langattomiin verkkoihin. Lisää tietoa yrityksestä löydät heidän www-sivuiltaan: (http://www.kyynel.net/).


 Health: WellBiome

Wellbiome tarjoaa tarkan analyysin tarvitsemaasi ruokavalioon kehittyneen dna-testin avulla. Wellbiome tarkastelee mahasi bakteeritasoja, jotka analysoidaan laboratoriossa, jonka perusteella sinulle tehdään oma henkilökohtainen ruokavalio. Lisää tietoa löydät heidän www-sivuilta: (https://wellbiome.com/).


B2B: Fourdeg Oy

Fourdeg Oy tarjoaa patentoidun vesipatterijärjestelmän ansiosta ratkaisun talon energiasäästöön. Lisää tietoa löydät heidän www-sivuilta: (http://www.fourdeg.fi/comfort.html).


MyPose (of audience votes)

Mypose on helppo ja hauska tapa jakaa #selfie, kaikki tapahtuu suuresta 42 tuuman kosketusnäytöstä joka lähettää kuvan sosiaaliseen mediaan. Lisää tietoa löydät heidän www-sivuiltaan: (http://www.mypose.fi/).


Netsono (for the most outstanding performance)

Netsano on suomalainen it-yritys joka työskentelee musiikkialalla 

  Congratulations everyone!!!

Unelmatehdas/Juho

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti