maanantai 13. lokakuuta 2014

Nordic Business Forum 2014

Unelmatehdas seurasi vuoden 2014 Nordic Business Forumia, Pohjoismaiden tärkeintä business-seminaaria silmä tarkkana. Eikä turhaan. Toinen toistaan inspiroivimpien puhujien ilotulitus oli allekirjoittaneen mielestä parasta, mitä ihminen voi live streamauksen kautta saada.

Mitä tapahtumasta sitten jäi mieleen?

Tapahtuman puhujiksi oli kiinnitetty ihmisiä, jotka tietävät monista asioista vähän sekä ihmisiä, jotka tietävät yhdestä asiasta paljon. Näillä puhujilla oli kuitenkin jotakin yhteistä: palo. Palo tehdä omaa juttua, palo jättää oma merkkinsä maailmaan.

Jim Collins, guru johtajuuden ja liiketoiminnan saralla, kertoi 12 askeleesta, joilla tulee hyväksi johtajaksi. Kaikkien tuntema lihaskimppu, harvojen tuntema business-mies Arnold Schwarzenegger puolestaan kertoi, kuinka unelmat saavutetaan ja kuinka menestyä. Puhujia ei voi mitenkään laittaa paremmuusjärjestykseen, mutta tässäpä vielä luetteloa uskomattomista tyypeistä, joilla on sanomaa: Matti Alahuhta, Dambisa Moyo, Soulaima Gourani , Tony Fernandes ja Sokerina pohjalla Sir Ken Robinson, jonka puheesta voisin kirjoittaa kymmenen bloggausta!

Mitkä olivat tapahtumat pääviestit?
Usko itseesi!
Älä usko lyttääjiä!
Valitse päämäärä ja mene sitä kohti!
Unohda plan B!
Ole nöyrä ja ennen kaikkea, tee töitä!

Kannattaa ottaa selvää näistä tyypeistä. Aloittaa voi vaikkapa tästä.

Unelmatehdas// Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti