maanantai 1. lokakuuta 2012

Kutsu Unelmatehtaan työryhmään

Unelmatehtaassa toimii työryhmä, joka kokoontuu säännöllisin väliajoin. Työryhmän tarkoituksena on yhdessä opettajien ja opiskelijoiden kanssa pohtia ja suunnitella toimenpiteitä, jotka tukevat Unelmatehtaan tavoitteita.

Unelmatehtaan tavoitteena on mm. tukea opiskelijoiden tuote-, palvelu- ja yritysideoiden syntymistä, eli toimia uuden luomisen mahdollistajana. Jotta pystyisimme luomaan erilaisia mahdollisuuksia uuden synnyttämiseksi, on opiskelijoiden näkökulmat, mielipiteet ja ehdotukset tärkeässä asemassa. Tämän vuoksi otamme mielellämme vastaan opiskelijoita Unelmatehtaan työryhmään. Opiskelijoiden lisäksi tietysti opettajat ovat myös erittäin tervetulleita työryhmään. Erilaisiin toimeksiantoihin on opiskelijoilla helpompi liittyä, kun mukana on tukemassa joukko asiasta kiinnostuneita opettajia.

Tavoitteemme on sen verran vaativa, ettei kukaan yksin kykene sellaista saavuttamaan. Mutta porukalla se on mahdollista. Työryhmän tapaamisiin voi osallistua kaikkiin tai vain yhteen, se on kunkin omasta kiinnostuksesta kiinni. Alla on tämän syksyn tapaamisten ajat. Jos pääset mukaan, niin pyydän ystävällisesti ilmoittautumista: sari.haavikko@ramk.fi.  Ja niin, välillä ideoimme tapaamisissa porukalla, välillä keskustelemme enemmän.

Seuraavat tapaamiset ovat Viirinkankaantie 1:ssä, luokassa 158.

LOKAKUU
torstaina 4.10. klo 8.00 - 11.00
maanantaina 29.10. klo 12.30 - 16.00

MARRASKUU
(keskiviikkona 28.11. klo 12.30 - 16.00) PERUTTU!

Tämän tapaamisen sijaan vielä mahtuu mukaan luennolle Y-sukupolvesta, joka on samaan aikaan.
JOULUKUU
tiistaina 11.12. klo 8.00 - 12.00
aiheena: tiimien kokemukset Case Napapiirissä sekä halukkaiden Unelmatehdastoimijoiden listaus.
TERVETULOA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti